Coach Iris

"Het is niet erg om het even niet te weten"

Het studentenleven… Een duik in het diepe, niet wetende wat het voor jou in petto heeft. Althans, zo voelde het voor mij. Gelukkig heb je dit grotendeels zelf in de hand. Of nouja.. gelukkig? Alleen als je precies weet wat je wil. Er komt veel op je af in die paar jaar. Hoe ga je om met het nog niet precies weten en hoe zet je jezelf aan tot actie? Dit is waar ik vanuit mijn ervaringen jou goed bij kan coachen. Want iedereen komt wel een op een punt in het leven dat je het even niet meer weet.

Probeer niet direct de oplossing te vinden

In 2018 ben ik verhuisd naar Zwolle, dit was het moment dat mijn studentenleven echt van start ging. Ik ben jaren actief geweest bij een studentenvereniging als voorzitter en lid van meerdere commissies. Het studeren zelf ging mij niet altijd makkelijk af. Ik heb een hele lange tijd niet geweten wat ik wilde doen en na een verkeerde studiekeuze, ben ik van de opleiding Pedagogiek geswitcht naar de opleiding HRM. Hier zat ik wel op mijn plek. Tijdens het afstuderen struggelde ik met de vraag, wat wil ik na mijn afstuderen doen en waar word ik blij van? Met een identiteitscrisis als gevolg. Door juist de tijd te nemen en niet direct dé oplossing te willen vinden, heb ik veel geleerd over mijzelf en ben ik uiteindelijk bij Impacter terecht gekomen. Ik word blij van andere mensen ontwikkelen en hen helpen waar nodig bij deze ontwikkeling. Ik heb de afgelopen 5 jaar veel geleerd en een groot netwerk opgebouwd in Zwolle. Mijn ervaringen en netwerk wil ik graag met je delen om jouw doelen te bereiken.

 

Wat voor coach ben je?

Gedreven, enthousiast en nieuwsgierig, deze drie woorden omschrijven mij als coach. Geen woorden maar daden. Ik ben iemand die actie onderneemt, omdat ik geloof dat je hier het verste mee komt. Samen gaan we impact maken, door te doen! Ik werk graag met een duidelijke structuur en ik vind het belangrijk om afspraken na te komen. Zo weet je ook wat je aan mij hebt.

Kennismaken?

Ik ben benieuwd wie jij bent en waar jij blij van wordt. Stuur me een mailtje of een appje via 06 81803040.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rachel – Windesheim Zwolle

"Ik vroeg mezelf: waar word ik nou écht blij van"

Herken je het gevoel dat je te lang op een plek of in een situatie zit waar je eigenlijk niet gelukkig van wordt? Een stage, opleiding of baan die gewoon niet bij je past, dat zuigt energie. Ook ik ben hier hard tegenaan gelopen. Vaak zijn dit soort situaties net comfortabel genoeg om te blijven hangen en voelen de risico’s groot als je ervan wegloopt. Hierdoor blijf je cirkelen op een plek waar je eigenlijk niet hoort. Maar waar hoor je dan wel? Waar word jij gelukkig van en wat hebben we nodig om daar te komen? Let’s find out!

Coach Jitze – Windesheim Zwolle

"Een mens maakt geen fouten, fouten maken de mens"

Niet weten wat je nou echt wilt? Been there, done that. Zoveel keuzes en niet weten wat nou de beste is kan je opvreten vanbinnen. Soms is de stap maken naar het begin groter, dan van het begin naar het eind. Maar elke stap is een waardevolle stap waar je van leert en de ruimte om fouten te maken moet er zijn, want daar haal je de meeste leermomenten uit.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.