Coach Sky

"Focussen op het nu, met een blik op later"

Soms hoef je het niet te weten of het goed te doen. Toen ik bezig was met afstuderen was ik alleen maar gefocust op het hoogste cijfer halen en de beste baan te krijgen in mijn droomsector. Op een gegeven moment had ik mezelf zo gek gemaakt dat ik faalangst, prestatiedrang en een depressie ontwikkelde. Waarom? Niet omdat ik bang was voor wat er nu gebeurde, maar voor de toekomst. Als coach help ik jou kijken naar het nu, met een blik op later.

Wat voor coach ben je?

Wat mij drijft als coach is dat ik erg graag mijn skills inzet voor een ander. Zelf weet ik hoe vervelend het is als je niet weet wat je wilt of iets niet lukt. Daarom wil ik studenten helpen met hun zoektocht maar ook jullie uitdaging! Van projecten opstarten tot het zoeken van een al bestaand passende opdracht, samen komen we enorm ver!

Zelf heb ik een passie voor vraagstukken rondom cultuur (kunst & theater), maar ook op het gebied van ondernemen en marketing. Echter ben ik er ook achter dat ik alles leuk kan vinden! Dus, zullen we samen kijken naar waar jouw passie of je leerdoel ligt!

Mijn interesses/hobby’s: ik heb er enorm veel, maar zoals ik kort benoemde ligt mijn interesse het meeste bij kunst & cultuur. Zo ben ik hiernaast ook Street art hunter voor de regio Almere!

 

Kennismaken?

Kom gerust langs op maandag tot donderdag op de 1dee verdieping tussen 9 tot 5! Of stuur me een mailtje of een appje via 0627836243.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rachel

"Ik vroeg mezelf: waar word ik nou écht blij van"

Herken je het gevoel dat je te lang op een plek of in een situatie zit waar je eigenlijk niet gelukkig van wordt? Een stage, opleiding of baan die gewoon niet bij je past, dat zuigt energie. Ook ik ben hier hard tegenaan gelopen. Vaak zijn dit soort situaties net comfortabel genoeg om te blijven hangen en voelen de risico’s groot als je ervan wegloopt. Hierdoor blijf je cirkelen op een plek waar je eigenlijk niet hoort. Maar waar hoor je dan wel? Waar word jij gelukkig van en wat hebben we nodig om daar te komen? Let’s find out!

Coach Iris

"Het is niet erg om het even niet te weten"

Het studentenleven… Een duik in het diepe, niet wetende wat het voor jou in petto heeft. Althans, zo voelde het voor mij. Gelukkig heb je dit grotendeels zelf in de hand. Of nouja.. gelukkig? Alleen als je precies weet wat je wil. Er komt veel op je af in die paar jaar. Hoe ga je om met het nog niet precies weten en hoe zet je jezelf aan tot actie? Dit is waar ik vanuit mijn ervaringen jou goed bij kan coachen. Want iedereen komt wel een op een punt in het leven dat je het even niet meer weet.

Coach Jitze

"Een mens maakt geen fouten, fouten maken de mens"

Niet weten wat je nou echt wilt? Been there, done that. Zoveel keuzes en niet weten wat nou de beste is kan je opvreten vanbinnen. Soms is de stap maken naar het begin groter, dan van het begin naar het eind. Maar elke stap is een waardevolle stap waar je van leert en de ruimte om fouten te maken moet er zijn, want daar haal je de meeste leermomenten uit.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.