Impacter Edgar

"Ik ben veel gemotiveerder!"

Vraag Edgar naar zijn muziek en hij begint meteen te glunderen. Hij wil niets liever dan het neerzetten van een show met zijn eigen muziek. En die droom komt steeds een beetje dichterbij.

Elkaar versterken

Ideeën heeft Edgar (dj en producer) genoeg. De uitdaging zit vooral in de uitvoering. “Joep heeft mij daarom veel geholpen met het structureren van mijn ideeën. Hij geeft feedback en stimuleert mij om actie te ondernemen.” Toen Edgar iets wilde organiseren in het Vliegende Paard, vond hij dat best spannend. “In het begin was ik wel een beetje onzeker. Joep zei toen tegen mij: nee heb je, ja kun je krijgen. Gewoon doen dus!”

Edgar komt regelmatig samen met andere Impacters. “Zo kunnen we samen dingen opbouwen en elkaar helpen.” Zo heeft Wouter Edgar al een paar keer gefilmd. “Wouter kan werken aan zijn portfolio en ik heb een video die ik kan gebruiken.”

 

“De muziekwereld is best moeilijk”

Vertrouwen
Inmiddels is het plan voor komend jaar uitgedacht. “En dat is best praktisch. Zo zet ik elke maand een mixtape online en wil ik dit jaar nog mijn eigen nummer uitbrengen. Ik ben nu echt veel gemotiveerder om mijn doelen te halen.” Dat de muziekwereld een moeilijke wereld is, weet Edgar heel goed. “Ik moet er veel voor doen, maar een show met mijn eigen muziek wil ik heel graag. En ik heb er eigenlijk best wel vertrouwen in dat het gaat lukken.”

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Jet

"Dit gaf zoveel ruimte in mijn hoofd"

Help! Wat moet ik gaan studeren? Moet ik überhaupt wel gaan studeren? Allemaal vragen waar Impacter Jet zelf geen antwoord op kon vinden.

Impacter Vivièn

"Ik wil mensen de waarheid laten zien"

Een eigen documentaire maken, dat lijkt Vivièn écht tof. En dan ook nog over zichzelf. “Een beetje ongemakkelijk voelt het nog wel”, zegt ze giechelend.

Kom in contact

Ook op zoek naar motivatie om jouw doelen te halen?