Mogelijke routes

Impacter is er voor studenten van Hogeschool Windesheim Zwolle en Almere. In het kort is Impacter er voor jongeren die zichzelf willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep. Hoelang je route duurt, is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan 4 uur per week zijn, maar ook een paar uur in de maand. Samen met je coach stem je een periode af. Zodra deze periode voorbij is ontvang je een certificaat van deelname met een afsluitende brief van de coach. Die ervaring kun je mooi meenemen op je cv! Benieuwd of Impacter iets voor jou is?

Lees meer over Impacter

In een groep aan de slag in het ImpacterLAB

In het ImpacterLAB werk je in een groepje aan je eigen activiteit of project voor iets of iemand in de stad, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Het LAB hanteert dezelfde filosofie als de één op één routes Impacter, maar dan in groepsvorm. Al meer dan 100 jongeren deden mee aan een ImpacterLAB! Een paar voorbeelden: een kledingruil organiseren, de sportdag op je school regelen, een documentaire maken of grote inzamelingsactie opzetten. Er is écht van alles mogelijk. Waar zou jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan willen werken?

Meld je hier aan

Een ImpacterLAB bij jouw organisatie?

Deze groepsmethode bieden wij ook kant-en-klaar aan organisaties. Daarbij komen twee van onze coaches langs om samen met een groep jongeren hun eigen project(en) uit te werken. Hoe vaak we langskomen en hoe lang het begeleiden duurt wordt van te voren afgestemd met de organisatie.

Lees meer over samenwerken

Meer informatie

Samen met andere studenten jouw eigen project starten?