Samenwerken met Impacter Windesheim

Gelijkwaardigheid en de kans om jezelf te ontwikkelen als jonge student staan centraal bij Impacter Windesheim. We helpen studenten op hogeschool Windesheim in Zwolle en Almere om hun passies en talenten te ontdekken op een plek die bij hen past en waar ze kunnen groeien. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen met bedrijven, organisaties en professionals, die ervoor zorgen dat we nog meer impact kunnen maken.

Als bedrijf of organisatie

Bij Impacter Windesheim laten we studenten kennismaken met vrijwilligerswerk bij een organisatie die bij hen past, in Zwolle of Almere. Wil jij graag samenwerken met Impacter Windesheim en jongeren een kans geven binnen jouw organisatie? Op jouw locatie een ImpacterLAB organiseren? Of wil je op een andere manier Impacter Windesheim ondersteunen? Neem contact met ons op!

Meer informatie over samenwerken als bedrijf

Als professional

Ben jij een professional, zelfstandig ondernemer, of iemand met expertise op een bepaald gebied en wil je jouw kennis delen met een student? Wij hebben de afgelopen jaren al jonge studenten gematcht aan (stem)acteurs, kunstenaars, muzikanten, filmmakers, raadsleden.. de mogelijkheden zijn eindeloos. Met één gesprek zijn de studenten vaak al een stuk op weg geholpen.

Je kunt je als professional ook aansluiten bij de Impacter Stuurgroep en met ons meedenken over het nóg succesvoller maken van Impacter Windesheim.

Lees meer over samenwerken als professional

Enthousiast geworden?

Wil je jongeren een plek in jouw organisatie geven?