Kies ook jouw weg!

Wat is Impacter? Bij ons kun je ontdekken waar je blij van wordt, wat jouw volgende stap is, hoe je impact kan maken en daarbij ook nog eens anderen kunt helpen. Leren door te doen! Individueel met coach Sky of samen met anderen in een van onze ImpacterLABS. Op jouw tempo en op jouw manier.

Lees meer

Ik wil impact maken! En dan?

Allereerst maak je kennis met coach Sky. We kijken of er een klik is en waar jij naar op zoek bent. Misschien loop je vast in je studie, of wil je juist wat meer uitdaging en je bezig houden met het milieu, de samenleving of creatieve ambities. Zodra we weten wat jij tof vindt, gaan we op basis van jouw interesses op zoek naar een organisatie in Almere. Een plek waar jij een netwerk op kunt bouwen, kunt ontdekken wat je later wilt gaan doen of een steentje bijdraagt aan de maatschappij!

Bekijk de mogelijke routes

Jouw coach in Almere:

Alle coaches
Coach Sky

"Focussen op het nu, met een blik op later"

Soms hoef je het niet te weten of het goed te doen. Toen ik bezig was met afstuderen was ik alleen maar gefocust op het hoogste cijfer halen en de beste baan te krijgen in mijn droomsector. Op een gegeven moment had ik mezelf zo gek gemaakt dat ik faalangst, prestatiedrang en een depressie ontwikkelde. Waarom? Niet omdat ik bang was voor wat er nu gebeurde, maar voor de toekomst. Als coach help ik jou kijken naar het nu, met een blik op later.

Enthousiast geworden?

Maak kennis met coach Sky!