Samenwerken als professional

Ben jij een professional, zelfstandig ondernemer of iemand met expertise op een bepaald gebied en wil je jouw kennis delen met een student die een route volgt bij Impacter Windesheim? Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk op mogen bouwen, waardoor we verschillende jongeren hebben kunnen matchen aan (stem)acteurs, kunstenaars, muzikanten, filmmakers, raadsleden, etc. Als professional ben jij een belangrijke inspirator voor jonge Impacters. Zo kun je ze ondersteunen door een inspiratiegesprek, tips op je expertisegebied, en te delen hoe jij bent gekomen waar jij nu bent. Met één gesprek kun je iemand al een heel stuk op weg helpen. Bovendien is het ontzettend leuk om te doen én krijg je zelf ook weer nieuwe inzichten van het werken met studenten.

Lees meer over Impacter Windesheim

Zijn wij een match?

De eerste stap is altijd een gesprek tussen de coach en de student. Met een verkennend gesprek proberen wij te achterhalen of Impacter iets voor deze student kan betekenen en wie van de coaches daar het beste bij past. Wanneer duidelijk is wat de wens is van de student gaan we op zoek naar een professional of organisatie die daar perfect aansluit, een plek waar je als jonge student kan groeien. Motivaties van Impacters zijn enorm verschillend. Sommigen willen graag nieuwe mensen leren kennen, anderen willen werkervaring opdoen of een droom najagen. Wat ze allemaal gemeen hebben: een motivatie om impact te maken. Onze coaches zijn bij het gehele proces betrokken, dus ook na plaatsing bieden zij ondersteuning.

Lees meer over onze werkwijze

Impacter Stuurgroep

Je kunt je als professional ook aansluiten bij de Impacter Stuurgroep en met ons meedenken over het nóg succesvoller maken van Impacter Windesheim. De Stuurgroep bestaat uit professionals die ons regelmatig adviseren vanuit hun expertise en komt een paar keer per jaar samen. In het verleden hebben zij geadviseerd over coronaproof coachen en het opzetten van samenwerkingen met bedrijven. Denk jij dat jouw visie en kijk van toegevoegde waarde zijn voor Impacter?

Neem contact met ons op

Enthousiast geworden?

Drink een kopje koffie met ons, dan praten we verder!