Coach Vera

"Ik kom graag naast je staan in jouw avonturen"

Ik hou van het buitenleven! Niks maakt mij blijer dan het openritsen van mijn tentje en een kopje koffie zetten op mijn gasbrandertje in de ochtendzon. Ik ga graag wandelen, fietsen en klimmen. Als het weer tegen zit, vind je me in de boulderhal. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: tekenen, schilderen, knutselen, klussen, restaureren of vanaf niks iets nieuws maken, niks is mij te gek

Ik ben er van overtuigd dat alles wat we mee maken in het leven ons vormt tot wie we zijn ongeacht of deze ervaringen positief of negatief zijn. Lang zat ik vast in de sleur van mijn leven, denkend dat wanneer ik zou doorzetten het wel beter zou worden. Dit hield ik lang vol, ik had een leuke groep vrienden, ging lekker op in de sporten die ik deed en studeerde af als ingenieur. Toch kreeg ik steeds meer twijfels bij keuzes die ik gaande weg heb gemaakt. Ik gaf weinig ruimte aan mijn gevoel en ging steeds verder weg staan van wie ik was. Als een echte millennial pakte ik mijn boeltje bij elkaar en vertrok naar Zuid-Frankrijk en ging aan het werk op een camping. Dit heb ik zelfs 2 keer gedaan.

Eenmaal terug in Nederland nam ik afstand van het ontwerpen, pakte steeds meer vrijwillige baantjes op en begon op een rode bakfiets door het leven te racen als fietskoerier. Alles met het doel te ontdekken wat ik eigenlijk wilde in het leven. Toch nam ik weer niet de tijd om naar mijn gevoel te luisteren en dingen een plek te geven, ik verloor de verbinding met mezelf. Een alien in mijn eigen lijf, zo voelde ik me. Opnieuw nam ik maatregelen, ik zocht naar passende hulp en ging cursussen volgen om terug naar mezelf te komen. Sindsdien zit ik lekker in mijn lijf en lekker in mijn hoofd, ik weet hoe ik in mijn kracht sta en durf elk avontuur aan te gaan. Ik leer mezelf steeds beter kennen en weet steeds beter waar ik gelukkig van word.

Hoe ben ik als Coach?

Het leven is een weg van vallen, opstaan, leren en weer doorgaan. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen om het avontuur met zichzelf aan te gaan. Ik kom graag naast je staan in jouw avonturen en ontdek graag samen welk pad jij wilt volgen. Ik ben een creatieve geest en out-of-the-box met je meedenken komt voor mij heel natuurlijk. Ik doe verschillende soorten vrijwilligerswerk waar alles is gericht op het samen creëren en ondersteunen van anderen. Ik heb veel gezien, gehoord en meegemaakt. Dit helpt mij om objectief en zonder oordeel naar situaties van mensen te kijken, ook is geen verhaal of situatie voor mij te gek. Openheid, eerlijkheid en vertrouwen staan voor mij centraal en vormen wat mij betreft de basis voor de samenwerking die we aangaan.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Jacha – Windesheim Almere

"Alles zelf kunnen, wie kan dat nou?"

Waar te starten? Er is zoveel te vertellen, te doen, te ontdekken & te ervaren. Herken jij dat ook? Waar begin je? Nou meestal bij jezelf, zoals ik nu mag doen in dit stukje. Bij jezelf dus, nou die zelf was voor mij jarenlang niet zo heel (be)grijpbaar. Ik kon van alles aangaan, liet mij overal enthousiast overmaken, wilde eigenlijk alles tegelijk en heel veel kunnen. Dat laatste daar heb ik niet zoveel behoefte meer aan, alles zelf kunnen, wie kan dat nou?

Coach Hanneke – Windesheim Zwolle

"Door dingen te doen en mensen te ontmoeten, leer je wat jou drijft!"

Ik dacht altijd dat ik lerares wilde worden, maar bleek dit toch niet mijn hele leven te willen doen. Hoe ontdek je wel wat bij je past? Goed naar mijzelf luisteren, dat kon ik eigenlijk niet. Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer, liep doodvermoeid verder en wist niet hoe ik het anders kon doen. Wat mijn echte drive was, heb ik in de loop van de jaren pas echt ontdekt. Is iets anders willen, maar niet weten wat je hierin kan doen voor jou herkenbaar? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Coach Rachel – Windesheim Zwolle

"Maar ja, dan de vraag: waar word ik nou écht blij van? Wat vind ik écht belangrijk?"

Herken je dat gevoel? Vastzitten in een baan of studie die je geen voldoening geeft? Je energie raakt steeds op en je ziet het even niet meer zitten? Ook ik heb hiermee geworsteld. Na mijn studie Toegepaste Psychologie belandde ik in een baan die niet bij me paste. Het was best comfortabel, maar toch voelde ik dat ik echt iets anders moest gaan doen.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.