Coach Hanneke

"Door dingen te doen en mensen te ontmoeten, leer je wat jou drijft!"

Ik dacht altijd dat ik lerares wilde worden, maar bleek dit toch niet mijn hele leven te willen doen. Hoe ontdek je wel wat bij je past? Goed naar mijzelf luisteren, dat kon ik eigenlijk niet. Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer, liep doodvermoeid verder en wist niet hoe ik het anders kon doen. Wat mijn echte drive was, heb ik in de loop van de jaren pas echt ontdekt. Is iets anders willen, maar niet weten wat je hierin kan doen voor jou herkenbaar? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Wat drijft jou?

Als kind dacht ik, dat ik lerares wilde worden. Tijdens mijn stages merkte ik dat de basisschool toch niet mijn plek was. Ik vond het interessanter om het gedrag van de kinderen te begrijpen, in plaats van ze taalles te geven.  Het zette mij aan het denken, wat ik echt wil en zo kwam ik dichter bij mijzelf. Zo hebben eigenlijk al mijn ervaringen me ook verder gebracht, iets wat ik nooit zou bedenken. Ik geloof dat alle ervaringen ten goede gebruikt kan worden. Door de verschillende opleidingen leerde ik mijzelf beter kennen.

Wist je dat 95% van wat we doen, onbewust gedaan wordt? Ik gaf mijzelf vaak de schuld over iets wat ik niet kon of waar ik tegenaan liep. Door dit te begrijpen, heb ik meer begrip voor mijzelf en anderen gekregen. Hoe fijn is het dat we elkaar bewuster kunnen maken? Waarom zouden we elkaar dan niet verder helpen? We hebben allemaal weer andere eigenschappen en interesses. Hoe mooi is dat we dat in kunnen zetten?

Mijn ervaringen hebben mij bewuster gemaakt. Het mooie hiervan dat ik zelf nu goed weet wie ik ben en dat ik iemand anders daar bij kan helpen. Daarnaast hebben de ervaringen me ook weer mooie kansen gegeven in het leven. Het leven is soms gewoon oneerlijk. De één heeft al meer kansen gekregen en meer meegekregen dan weer iemand anders. Een fijn netwerk en mensen om je heen kunnen hierin helpen. En het mooie is, dat je van alles wat kan leren. Door dingen te doen en de mensen te ontmoeten leer je veel meer over wat je zelf kan en wat jou niet of juist wel drijft! En dat is precies wat we gaan doen: samen ontdekken wat jij wilt gaan doen!

 

Wat voor coach ben je?

Ik ben een oprecht persoon en een open boek. Voor mij is geen verhaal te gek; je bent niet wat je doet. Mensen weten vaak wat ze aan mij hebben, ik hou van actie en ben gek op het leren van nieuwe dingen en dan vooral door te doen en te ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd en luister graag naar verhalen van anderen. Bij mij krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en te zeggen wat je denkt en voelt. Ik heb ervaring met verslaving, depressie, faalangst, adhd, autisme en nog meer.

Interesse/hobby’s: kringlopen, muziek maken, klussen, creatief bezig zijn, sporten, psychologie en nieuwe dingen ontdekken.

 

Kennismaken?

Heb je wat ideeën of vragen maar weet je nog niet wat? Geen probleem. Ik ben altijd in om even een wandeling te doen of wat te drinken samen. Ik denk graag met je mee. Stuur me een mailtje of app naar 06 – 34583752.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Vera – Windesheim Zwolle

"Ik kom graag naast je staan in jouw avonturen"

Ik hou van het buitenleven! Niks maakt mij blijer dan het openritsen van mijn tentje en een kopje koffie zetten op mijn gasbrandertje in de ochtendzon. Ik ga graag wandelen, fietsen en klimmen. Als het weer tegen zit, vind je me in de boulderhal. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: tekenen, schilderen, knutselen, klussen, restaureren of vanaf niks iets nieuws maken, niks is mij te gek

Coach Jacha – Windesheim Almere

"Alles zelf kunnen, wie kan dat nou?"

Waar te starten? Er is zoveel te vertellen, te doen, te ontdekken & te ervaren. Herken jij dat ook? Waar begin je? Nou meestal bij jezelf, zoals ik nu mag doen in dit stukje. Bij jezelf dus, nou die zelf was voor mij jarenlang niet zo heel (be)grijpbaar. Ik kon van alles aangaan, liet mij overal enthousiast overmaken, wilde eigenlijk alles tegelijk en heel veel kunnen. Dat laatste daar heb ik niet zoveel behoefte meer aan, alles zelf kunnen, wie kan dat nou?

Coach Rachel – Windesheim Zwolle

"Maar ja, dan de vraag: waar word ik nou écht blij van? Wat vind ik écht belangrijk?"

Herken je dat gevoel? Vastzitten in een baan of studie die je geen voldoening geeft? Je energie raakt steeds op en je ziet het even niet meer zitten? Ook ik heb hiermee geworsteld. Na mijn studie Toegepaste Psychologie belandde ik in een baan die niet bij me paste. Het was best comfortabel, maar toch voelde ik dat ik echt iets anders moest gaan doen.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.