Coach Jacha

"Alles zelf kunnen, wie kan dat nou?"

Waar te starten? Er is zoveel te vertellen, te doen, te ontdekken & te ervaren. Herken jij dat ook? Waar begin je? Nou meestal bij jezelf, zoals ik nu mag doen in dit stukje. Bij jezelf dus, nou die zelf was voor mij jarenlang niet zo heel (be)grijpbaar. Ik kon van alles aangaan, liet mij overal enthousiast overmaken, wilde eigenlijk alles tegelijk en heel veel kunnen. Dat laatste daar heb ik niet zoveel behoefte meer aan, alles zelf kunnen, wie kan dat nou?

Iedereen heeft zijn eigen expertise & kennis, daar hoor ik graag meer over en wie weet kunnen we dan ooit samenwerken. Verbinding zoeken, enthousiast worden, nieuwe dingen ontdekken en ervaren daar ga ik nog steeds van aan, inmiddels weet ik dan ook dat juist dat stukje echt bij mij hoort maar voor ik daar achter was heb ik heel wat aan geklungeld, uitgeprobeerd en niet afgemaakt. Vroeger kon ik mij druk maken over wie ik nou was en waar mijn plekje was en juist door dit proces heb ik mogen ontdekken wie ik echt ben, iemand die altijd in beweging en ontwikkeling is, dat is echt een onderdeel van mij! Had iemand mij dat maar eerder verteld, dan had ik daar waarschijnlijk eerder gekomen. Nou dat hoe, wat, wie jij bent dat maakt mij helemaal niet uit, ik help je graag op weg om jouw route te vinden. We zijn allemaal lekker uniek en hebben ons eigen manier, dat is nou precies waar ik heel blij van word.

Hoe ik jou kan helpen?

Door samen met jou op ontdekking te gaan, naar dat stukje waar jij op aangaat, waar jij enthousiast van wordt, door je te helpen met dat wat jij maar wilt. Onder het genot van een kop koffie hoor ik graag wat jouw ideeën zijn en hoe ik daarbij kan aansluiten met mijn kennis en weet je wat het mooie is? Ik weet zeker dat ik daardoor zelf ook weer nieuwe dingen mag ontdekken & ervaren en laat dat nou nog steeds één van mijn grootste passies zijn!

Naast al dat ontdekken & ervaren, altijd spelend onderweg naar meer zelfkennis, zelfliefde & zelfvertrouwen en ben ik een echte verbinder met een groot netwerk vol diverse en unieke mensen. Heb ik een achtergrond in Retail, mode & media, onderwijs en coachend management. Maak je mij blij met alles wat creatief is! Zelf schrijf ik, ben gek op koken, kunst in de breedste zin van het woord, dansen & muziek, natuur, reizen, Human Design, astrologie en nog veel meer spirituele/mindfulness dingen en uiteraard alles wat met mensen te maken heeft.

Dit ben ik in een notendop

Wie ben jij? Kom je een keer vrijblijvend kennismaken? Heb jij iets waar je heel blij van wordt en wil je dit met mij delen? Ben je zoekende? Wil je sparren, kennis delen of vinden? Je netwerk uitbreiden? En zo kan ik nog wel even doorgaan, weet dat je welkom bent!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Vera – Windesheim Zwolle

"Ik kom graag naast je staan in jouw avonturen"

Ik hou van het buitenleven! Niks maakt mij blijer dan het openritsen van mijn tentje en een kopje koffie zetten op mijn gasbrandertje in de ochtendzon. Ik ga graag wandelen, fietsen en klimmen. Als het weer tegen zit, vind je me in de boulderhal. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: tekenen, schilderen, knutselen, klussen, restaureren of vanaf niks iets nieuws maken, niks is mij te gek

Coach Hanneke – Windesheim Zwolle

"Door dingen te doen en mensen te ontmoeten, leer je wat jou drijft!"

Ik dacht altijd dat ik lerares wilde worden, maar bleek dit toch niet mijn hele leven te willen doen. Hoe ontdek je wel wat bij je past? Goed naar mijzelf luisteren, dat kon ik eigenlijk niet. Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer, liep doodvermoeid verder en wist niet hoe ik het anders kon doen. Wat mijn echte drive was, heb ik in de loop van de jaren pas echt ontdekt. Is iets anders willen, maar niet weten wat je hierin kan doen voor jou herkenbaar? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Coach Rachel – Windesheim Zwolle

"Maar ja, dan de vraag: waar word ik nou écht blij van? Wat vind ik écht belangrijk?"

Herken je dat gevoel? Vastzitten in een baan of studie die je geen voldoening geeft? Je energie raakt steeds op en je ziet het even niet meer zitten? Ook ik heb hiermee geworsteld. Na mijn studie Toegepaste Psychologie belandde ik in een baan die niet bij me paste. Het was best comfortabel, maar toch voelde ik dat ik echt iets anders moest gaan doen.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.