Coach Rachel

"Maar ja, dan de vraag: waar word ik nou écht blij van? Wat vind ik écht belangrijk?"

Herken je dat gevoel? Vastzitten in een baan of studie die je geen voldoening geeft? Je energie raakt steeds op en je ziet het even niet meer zitten? Ook ik heb hiermee geworsteld. Na mijn studie Toegepaste Psychologie belandde ik in een baan die niet bij me paste. Het was best comfortabel, maar toch voelde ik dat ik echt iets anders moest gaan doen.

Maar ja, dan de vraag: waar word ik nou écht blij van? Wat vind ik écht belangrijk?

Ik werk het liefst met mensen, ga goed op humor en creatieve ideeën – dát zijn mijn drijfveren. In die zoektocht kwam ik bij Impacter terecht. Hier kan ik mijn talenten en interesses combineren om anderen te ondersteunen in hun eigen zoektocht naar wat zij belangrijk vinden.

Wat voor coach ben je?

Ik ben geen coach die pasklare antwoorden geeft of ontzettend blijft hangen in ‘mijn eigen ervaringen’. Ik vind het belangrijk om jou de ruimte te geven je verhaal te kunnen doen en je te leren kennen. Ik ben betrokken en zet graag mijn netwerk binnen Zwolle in om je te helpen. Op die manier hoop ik jou te kunnen ondersteunen in het vinden van een plek of project waar jij helemaal op aan gaat.

Naast mijn werk bij Impacter geniet ik van mijn favoriete stad: Zwolle. Films, natuur, psychologie, religie en duurzaamheid – dát zijn de onderwerpen waar ik met veel plezier over praat. En of het nu gaat om een kringloopbezoek, een spelletjesavond of een diepgaand gesprek, ik ben altijd in voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen.

 

 

 

Kennismaken?

Dus ben jij opzoek naar iemand die jou graag wil coachen in het onderzoeken of verwezenlijken van jou passie? App mij!? op 06- 1487 3415 of stuur me een mailtje. 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Vera – Windesheim Zwolle

"Ik kom graag naast je staan in jouw avonturen"

Ik hou van het buitenleven! Niks maakt mij blijer dan het openritsen van mijn tentje en een kopje koffie zetten op mijn gasbrandertje in de ochtendzon. Ik ga graag wandelen, fietsen en klimmen. Als het weer tegen zit, vind je me in de boulderhal. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: tekenen, schilderen, knutselen, klussen, restaureren of vanaf niks iets nieuws maken, niks is mij te gek

Coach Jacha – Windesheim Almere

"Alles zelf kunnen, wie kan dat nou?"

Waar te starten? Er is zoveel te vertellen, te doen, te ontdekken & te ervaren. Herken jij dat ook? Waar begin je? Nou meestal bij jezelf, zoals ik nu mag doen in dit stukje. Bij jezelf dus, nou die zelf was voor mij jarenlang niet zo heel (be)grijpbaar. Ik kon van alles aangaan, liet mij overal enthousiast overmaken, wilde eigenlijk alles tegelijk en heel veel kunnen. Dat laatste daar heb ik niet zoveel behoefte meer aan, alles zelf kunnen, wie kan dat nou?

Coach Hanneke – Windesheim Zwolle

"Door dingen te doen en mensen te ontmoeten, leer je wat jou drijft!"

Ik dacht altijd dat ik lerares wilde worden, maar bleek dit toch niet mijn hele leven te willen doen. Hoe ontdek je wel wat bij je past? Goed naar mijzelf luisteren, dat kon ik eigenlijk niet. Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer, liep doodvermoeid verder en wist niet hoe ik het anders kon doen. Wat mijn echte drive was, heb ik in de loop van de jaren pas echt ontdekt. Is iets anders willen, maar niet weten wat je hierin kan doen voor jou herkenbaar? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.